Szeretettel üdvözöllek

Hosszú-hosszú évek óta sportolok, eleinte magamért…egészen pontosan eleinte, természetesen azért hogy tetszem a lányoknak, mert annyi idősen ez volt a legfontosabb.))

Futás, úszás, kézilabda, kosárlabda stb. ….és észrevétlen a sport az életem meghatározó részévé vált. Néhány X után arra is ráébred az ember, hogy a sport messze nem csak esztétikai kategória, az “csupán” az egyik hasznos következmény. Nagyon szerencsés vagy akkor, ha erre nem valamilyen, az egészségedben bekövetkező trauma figyelmeztet először váratlanul, ahonnan már nincs választásod mert pontosan tudod, az egészségedért kell már mozognod, izzadnod.

Magamért az egészségemért “…ennél csak egy dolog jobb, ha mindezt másokért is, másokkal együtt tehetem. Ezt a lehetőséget, ezt az élményt is adja számomra, amióta Concept 2 regatta edzőjeként ülhetek elétek az evezőpadra.

Legalább ennyire izgalmas lehetőséget nyitott számomra a sport, a közös mozgás egy teljesen más szakmai területen, a felnőtt képzésben, ahol trénerként, life és business coachként nagy örömmel és elszántsággal hívom segítségül a sportot ezen programok, szakmai képzések hatékonnyá tételéhez. A fizikai terhelés, a közös mozgás, a zene, a ritmus rendkívül jótékonyan hat a résztvevők mentális állóképességének felfrissülésére, a változások kezelésére, a stressz oldására, legyen az beosztott vagy akár felső vezető. Az egyénen keresztül pedig jótékonyan hat magára a cégre, vállalatra, vagy annak kisebb szervezeti egységére.

 Ez az “átjáró” oda-vissza nyitva áll. Nem csak én hívom tréningeken, előadásokon, outdoor programokon a sportot segítségül ha kell, de a sport és sportolóként Te is számíthatsz rám, ha úgy érzed valahogy nem mennek a dolgok…kiégettség, motiválatlanság, elmaradó eredmények, krízis, stb… akkor is, ha nem vagy élsportoló , csak egyszerűen szereted a mozgást, de az már nem annyira élvezet, sokkal inkább valami kötelező, elvégzendő feladattá vált és  nem oldja már a feszültségeket. Egyre többet és többször akarsz edzeni, de valahogy mégis elmarad már a kellemes fáradtság, a feltöltődés. Mindez jelzés lehet,  egy másik “edzésforma”, egy mentális tréner, coach megkeresésére, aki segíthet  visszatalálni, válaszokat keresni és adni, ami valószínű már sok esetben és nem meglepő módon messze esik a sport világától.

…hogy a sport, a mozgás ne elvegyen Tőled…. időt, energiát, hanem sokkal inkább adjon…. örömöt, fizikai és mentális állóképességet…Egészséget.

Örömmel látlak akár az edzésen, vagy ha úgy érzed segítő beszélgetésen